Van de voorzitter

Craig Arnold thumbHet is onze visie om de levenskwaliteit en het milieu te verbeteren doordat mensen gebruik maken van onze powermanagement technologieën en services. Wij kunnen het verschil maken – en dat doen we in heel veel landen.


Elke dag houden onze mensen zich bezig met het ontwikkelen van oplossingen die duurzame groei drijven. Dit doen wij door efficiënt gebruik te maken van grondstoffen, door het ontwikkelen van energie-efficiënte producten, en door het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en gemeenschappen waarin wij ons bevinden.


We nemen onze verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen serieus en volgen daarvoor drie richtlijnen:

  • Wij voorzien onze klanten met duurzame producten en oplossingen voor hun powermanagement uitdagingen.
  • Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van onze eigen CO2 footprint, waaronder het terugdringen van broeikasgasemissies die leiden tot klimaatsverandering.
  • Wij zijn transparant in het rapporteren van de vooruitgang naar onze doelen.

 

Ons aanbod van duurzame producten varieert sterk; van energiedistributie en kortsluitbeveiliging, tot noodstroomvoorzieningen (UPS), LED verlichting en bedieningssystemen voor het veilig en efficiënt gebruik maken van elektriciteit in huizen. Ook maken we brandstof- en hydraulische systemen die het brandstofverbruik en broeikasgasemissie verlagen van straaljagers, hydraulische producten voor zon- en windturbine systemen, filtratie technologieën die het verbruik van wegwerpmaterialen reduceren en nog veel meer.


Wij zetten ons in om onze werknemers geëngageerd te krijgen in zowel het ontwerpen en produceren van duurzame producten, als een bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen. Meer dan 10,000 werknemers nemen jaarlijks deel aan Eaton’s ‘World Environment Month’ programma om de aandacht te verhogen rond het helpen verlagen van onze CO2 footprint. Wij houden ons hier gedurende het hele jaar mee bezig om zo te kunnen voldoen aan Eaton’s belofte omtrent het helpen verbeteren van het milieu.


We nemen de extra stap om te kijken hoe onze handelingen en producten effect hebben op het milieu en we proberen meer terug te leveren aan de samenleving, het milieu en de wereldmarkt dan dat we er uit halen. Ook kijken we naar hoe onze handel, technologieën en werknemers een net positief effect kunnen maken op de wereld.


Wij vinden het een noodzaak om te doen wat er toe doet voor zowel de wereld als mensen in nood. Wij zijn het aan toekomstige generaties verschuldigd – in zowel onze organisatie als de gemeenschappen waarin wij ons bevinden – om een verschil uit te maken en de wereld beter achter te laten dan hoe we het gevonden hebben.


Craig Arnold signature
Craig Arnold
Voorzitter en Chief Executive Officer