Van de CEO

Craig Arnold

Bij Eaton werken we aan datgene wat belangrijk is. Met veilige, efficiënte en betrouwbare energie vergroten we de kwaliteit van leven van diegenen die gebruik maken van onze producten en diensten. Wij hebben de power om het verschil te maken en dat doen we iedere dag.

Als wereldwijd opererend Power Management bedrijf, helpen we onze klanten hun grootste uitdagingen met betrekking tot energie op te lossen als marktleider in electrical, aerospace, hydraulic en vehicle. We werken toegewijd aan excellente productieprocessen en het ontwikkelen van innovatieve producten die de business van onze klanten helpen groeien.

We delen kennis, ervaring en successen middels het Eaton Business Systeem, ons standaard systeem van consistent uitgevoerde processen en procedures in al onze bedrijven en regio's in de wereld. De focus op deze geïntegreerde aanpak maakt het mogelijk sterke en consistente resultaten op te leveren voor onze shareholders.

Tevens is Eaton een organisatie die waarden hoog in het vaandel heeft staan. We streven ernaar een positieve impact te hebben op onze leefomgeving en maatschappij. Overal ter wereld. En dat begint met onze eigen werknemers. Voor onze medewerkers streven we ernaar betekenisvolle banen te creëren en een bedrijf te zijn waar ze kunnen groeien als mens en als professional.

We waarderen uw interesse in onze website en nodigen u uit om meer te weten te komen over Eaton en wat we voor u kunnen betekenen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

our company_From The CEO

Craig Arnold
Chairman and Chief Executive Officer